Program

REGISTRATION NOW OPEN

UPDATED CONCURRENT SESSION SCHEDULE NOW AVAILABLE! CLICK HERE FOR DETAILS


CONFERENCE SCHEDULE

(subject to change)

CALGARY TELUS CONVENTION CENTRE (CC)

MOUNT ROYAL UNIVERSITY (MRU)

  

SATURDAY, JUNE 15

12:00PM - 5:00PM       CHECK-IN + ACCESS HUB OPEN       CC, Telus 110
8:30AM - 5:30PM   OPTIONAL EXCURSION (Adventure to the Rockies)   Banff National Park

  

SUNDAY, JUNE 16

8:00AM - 4:00PM       CHECK-IN + ACCESS HUB OPEN       CC, Telus 110
9:00AM - 12:00PM   PRE CONFERENCE WORKSHOPS   MRU, Ross Glen Hall and Meeting Rooms
12:00PM - 1:00PM   PRE CONFERENCE LUNCH   MRU, Ross Glen Hall and Meeting Rooms
1:00PM - 4:00PM    PRE CONFERENCE WORKSHOPS   MRU, Ross Glen Hall and Meeting Rooms
7:00PM - 9:00PM   WELCOME RECEPTION   FORT CALGARY
9:00PM - LATE   CACUSS PRIDE MEET UP   Downtown Calgary
         

  

MONDAY, JUNE 17

8:00AM - 4:00PM       CHECK-IN + ACCESS HUB OPEN       CC, Telus 110
7:00AM - 8:30AM   PIPE CEREMONY / SMUDGE   CC, Telus 101/102
8:00AM - 8:50AM   NEWCOMERS BREAKFAST   CC, Chinook 2/3
9:00AM - 10:30AM   CONFERENCE OPENING + KEYNOTE   CC, Exhibition Hall E
10:30AM - 11:00AM   NUTRITION BREAK + POSTER/EXHIBITOR SHOWCASE   CC, Exhibition Hall D
11:00AM - 12:00PM   CONCURRENT SESSIONS 1 (60 minute)   CC, Various North and South Building
12:00PM - 1:15PM   LUNCH + POSTER/EXHIBITOR SHOWCASE   CC, Exhibition Hall D
1:15PM - 3:15PM   CONCURRENT SESSIONS 2 (120 minute)   CC, Various North and South Building
3:15PM - 3:45PM   NUTRITION BREAK + POSTER/EXHIBITOR SHOWCASE   CC, Exhibition Hall D
3:45PM - 4:45PM   CONCURRENT SESSIONS 3 (60 minute)   CC, Various North and South Building
4:45PM - 5:45PM   COMMUNITY / ANCILLARY MEETINGS   CC, Various North and South Building
6:00PM - 7:00PM   OPTIONAL COMMUNITY NETWORKING   Off site, Various 
6:00PM - 9:00PM   MEDICINE WALK   Nosehill Park
9:00PM - LATE   KARA-O-CACUSS   Trolley 5

  

TUESDAY, JUNE 18

8:00AM - 4:00PM       CHECK-IN + ACCESS HUB OPEN       CC, Telus 110
7:00AM - 8:30AM   PIPE CEREMONY / SMUDGE   CC, Telus 101/102
7:00AM - 9:00AM  

RECIPROCITY RING (Invitation Only)

  CC, Telus 103
9:00AM - 10:00AM   BIG IDEAS: POWERED BY PECHAKUCHA   CC, Exhibition Hall E
10:00AM - 10:30AM   NUTRITION BREAK + POSTER/SPONSOR SHOWCASE   CC, Exhibition Hall D
10:30AM - 11:30AM   CONCURRENT SESSIONS 4 (60 minute)   CC, Various North and South Building
11:30AM - 1:00PM   LUNCH/POSTER/SPONSOR SHOWCASE   CC, Exhibition Hall D
1:00PM - 1:45PM   CONCURRENT SESSIONS 5 (45 minute)   CC, Various North and South Building
1:45PM - 2:15PM   NUTRITION BREAK + POSTER/SPONSOR SHOWCASE   CC, Exhibition Hall D
2:15PM - 3:15PM   CONCURRENT SESSIONS 6 (60 minute)   CC, Various North and South Building
3:30PM - 4:30PM   CONCURRENT SESSIONS 7 (60 minute)   CC, Various North and South Building
4:45PM -5:45PM   COMMUNITY/ANCILLARY MEETINGS   CC, Various North and South Building
6:00PM - 7:00PM   OPTIONAL COMMUNITY NETWORKING   Offsite, Various
7:00PM - 10:00PM   OPTIONAL SOCIAL EXCURSION - Cowtown Experience   Ranchman's Cookhouse & DanceHall
         

   

WEDNESDAY, JUNE 19

8:00AM - 12:00PM       CHECK-IN + ACCESS HUB OPEN       CC, Telus 110
7:00AM - 8:30AM   PIPE CEREMONY / SMUDGE   CC, Telus 101/102
         
8:30AM - 9:30AM   INVITATIONAL SPEAKER, Donovan Taplin   CC, Exhibition Hall E
9:30AM - 9:45AM   NUTRITION BREAK (Grab n' Go)   CC, Exhibition Pre Function
9:45AM - 10:45AM   CONCURRENT SESSIONS 8 (60 minute)   CCVarious North and South Building
11:00AM - 12:00PM   CONCURRENT SESSIONS 9 (60 minute)   CC, Various North and South Building
12:00PM - 1:45PM   LUNCH + AWARDS   CC, Exhibition Hall E
1:45PM - 2:30PM   CONCURRENT SESSIONS 10 (45 minute)   CC, Various North and South Building
2:45PM  - 3:30PM   CONCURRENT SESSIONS 11 (45 minute)   CC, Various North and South Building
3:30PM - 4:30PM   CACUSS TOWN HALL & NUTRITION BREAK   CC, Glen 206
6:30PM - 12:00AM   CLOSING RECEPTION & AWARDS   CC, Exhibition Hall E